»Pao« banjalučki pedofil

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2015, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Pao« banjalučki pedofil

BANJALUKA - Muškarac M.B. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivična djela zadovoljenje polnih strasti pred drugom osobom te nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekspolozivnih materija, potvrdila je potparol CJB Banjaluka Marija Markanović.

Po naredbi Osnovnog suda Banjaluka izvršen je pretres stambenih prostorija koje koristi uhapšeni M.B. (1966.), automobila, kao i radnih prostorija, a pronađeneni su i oduzeti predmeti koji će poslužiti kao dokaz u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << krivičnom postupku.

Pronađeni su računari, više mobilnih telefona, CD-ovi, intimno žensko rublje, seksualno pomagalo i pištolj.

Određeno vrijeme, kako javlja ATV, policija je pratila ovog muškarca koji je kontaktirao djevojčice preko društvenih mreža.

Nad uhapšenim je u toku kriminalistička obrada i sve dalje mjere i radnje preduzimat će se po instrukciji postupajućeg tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Rad na ovom slučaju se nastavlja.

Nezvanično, uhapšen je Mirko Blagojević (1966.), nastanjen u Banjaluci.

Radi se o oženjom, zaposlenom muškarcu, ocu dvoje djece.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Osumnjičeni za pedofiliju predat Okružnom tužilaštvu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Mar.2015, 17:38

BANJALUKA - Muškarac M.B. iz Banjaluke koji je osumnjičen da je izvršio krivična djela zadovoljenje polnih strasti pred drugom osobom te nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekspolozivnih materija, priveden je danas u Okružno tužilaštvo...Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilac će...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.