Palma pomerio traktor da bi prošao

Izvor: B92, 26.Apr.2012, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma pomerio traktor da bi prošao

Jagodina -- Lidera JS Dragana Markovića su, pri povratku sa tribine nezadovoljni ratari pustili na barikadi, ali je morao da uđe u traktor, da ga upali i pomeri.

"Kada smo se vraćali naišli smo na traktorsku barikadu na putu, kolona zaustavljenih vozila bila je duga oko dva kilometra", opisao je Marković Tanjugu situaciju na putu.

"Pretekao sam kolonu i došao do traktorista, izašao iz auta i pozdravio se sa svima njima. Iako znaju sve o meni, citirali su ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam govorio, na primer, da se od poljoprivredne proizvodnje ne uvozi ono što se može proizvoditi, a ja sam im rekao i da sam se bavio i da se bavim poljoprivredom i da stanujem na selu", ispričao je Marković.

"Onda je jedan rekao, gospodine Markoviću vi ste pravi domaćin, a kada nam tvrdite da se razumete u poljoprivredu, hajde popnite se u ovaj traktor i ako ga pomerite, pustićemo vas. Uđem u traktor upalim ga i pomerim, oni udare aplauz i puste me", rekao je Marković.

Na drugoj barikadi su ga pustili, bez probleme, uz reči da samo on može da prođe, dodao je Marković.

Deo nezadovoljnih ratara od juče blokira saobraćajnice u Vojvodini, zahtevajući da im se podsticajna sredstva isplaćuju po hektaru obradive površine, a ne po ostvarenom prinosu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.