Palma o poseti Rame: Mudra odluka Vučića

Izvor: Kurir, 20.Okt.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma o poseti Rame: Mudra odluka Vučića

Ono što je važno za Srbiju je da Srbija mora da razgovara i sa onima koji Srbiji misle loše, istakao je Marković

JAGODINA - Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma smatra da je premijer Srbije Aleksandar Vučić doneo mudru odluku da odloži posetu premijera Albanije Edi Rame našoj zemlji.

"Odluka o odlaganju posete i da se utvrde činjenice ko je glavni organizator da se spusti zastava 'velike Albanije' na stadion Partizana u vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << odigravanja utakmice Srbija-Albanija i uznemirava srpska javnost su mudre", navodi Marković u pisanoj izjavi medijima.

"Ono što je važno za Srbiju je da Srbija mora da razgovara i sa onima koji Srbiji misle loše", istakao je Marković i napomenuo da je Srbija na evropskom putu i "za nas je važno da je Evropa videla ko su organizatori spuštanja zastave 'velike Albanije' na stadion Partizana". Marković je ponovio da Jedinstvena Srbija osuđuje napade na radnje Albanaca u Vojvodini i ocenio da to "nije poruka koju trebamo da šaljemo u svet".

"Naša je poruka da su za nas svi građani isti i da se u Srbiji poštuju prava nacionalnih manjina", zaključio je Marković.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.