Palić i Sombor pod kišom, magla na Kopaoniku

Izvor: B92, 10.Feb.2016, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palić i Sombor pod kišom, magla na Kopaoniku

Beograd -- U većem delu Srbije saobraćaj se odvija po suvim kolovozima osim na području Palića i Sombora gde pada kiša dok magle ima na Kopaoniku, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja putničkih vozila.

Zbog učestalih odrona, iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" apeluju i na veći oprez vozača na deonicama duž stenskih useka i klisura, najviše duž Drinske, Đerdapske i Ibarske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << magistrale.

Od 5. do 15. februara do 17.00 časova, na delu autoputa od petlje Umčari do petlje Vodanj, u toku su radovi u smeru od Beograda ka Nišu. Saobraćaj se na tom delu autoputa odvija u preticajnoj (levoj) saobraćajnoj traci.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kolovozi mokri, na Kopaoniku magla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2016

Vozače ovog jutra i tokom dana, prema najavama meterologa, očekuje oblačno vreme praćeno povremenom kišom koja će usloviti mokre kolovoze, a slaba kiša trenutno pada na području Palića i Sombora dok magle ima na području Kopaonika, saopštio je AMSS...Temperature su u svim krajevima iznad nule,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.