Pajtić i Pastor stigli kod Čanka

Izvor: Kurir, 27.Feb.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić i Pastor stigli kod Čanka

Sastanak lidera Demokratske stranke Bojana Pajtića, Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka i Saveza vojvođanskih Mađara Ištvana Pastora o funkcionisanju vladajuće koalicije u Skupštini Vojvodine počeo je danas oko podneva u Novom Sadu.

Sastanak, koji se održava u prostorijama LSV, sazvan je na inicijativu Nenada Čanka koji je pozvao Pajtića i Pastora da razgovaraju o rešavanju političkih problema u Vojvodini.

Ištvan Pastor je u ponedeljak svoj dolazak na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sastanak uslovio time da se na mesto direktorke Javnog preduzeća Vojvodinašume vrati Marta Takač koja je na toj funkciji, kao kadar SVM-a, bila duže od 10 godina, ali ju je Pokrajinska vlada smenila posle pravosnažnosti presude da je bio protivzakonit poslednji konkurs na kojem je ona izabrana za direktora.

Pastor i Pajtic dosli kod Canka #novisad #vojvodina #srbija pic.twitter.com/fPn9SD7ZPv

Pastor je najavio da će u suprotnom sedam poslanika SVM napustiti pokrajinsku vladajuću koaliciju.

Vladajuću koaliciju u pokrajinskom parlamentu trenutno čini 49 poslanika  demokrata, deset poslanika LSV-a i sedam poslanika SVM-a. U slučaju da se SVM povuče, demokrate mogu da računaju i na četiri bivša poslanika stranke Borisa Tadića i na opozicionu SRS.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak Čanka, Pajtića i Pastora završen, nastavak razgovora u martu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2015

Liga socijaldemokrata Vojvodine saopštila je da je sastanak lidera te stranke Nenada Čanka, predsednika Saveza Vojvođanskih Mađara Ištvana Pastora i predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića završen, bez preciziranja o njegovom ishodu...U saopštenju se, naime, ne navodi da li je postignut...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uklonili grafite pa naplatili "Trećoj Srbiji"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2015

Na inicijativu Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu "Antigrafit jedinica" JKP "Gradsko zelenilo" je sa osam lokacija u gradu uklonila grafite političke stranke Treća Srbija, saopštio je danas portparol JKP "Gradsko zelenilo" Ivan Nožinić...U pitanju su lokacije u ulicama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.