Pajtić: Vučić bez rezultata

Izvor: B92, 04.Mar.2015, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Vučić bez rezultata

Vučić neće moći da sakrije činjenicu da vlada već tri godine, a da su mu rezultati porazni bez obzira koliko tekstova napisao, ističe Bojan Pajtić.

"Obećao je manje korupcije, korupcija se povećala. Obećao je smanjenje zaduživanja, javni dug se povećao. Garantovao je veću proizvodnju, proizvodnja opada. Obećao je da neće smanjivati penzije, a penzije su smanjene", navodi Pajtić u autorskom tekstu za dnevni list "Blic" od srede.

On je naveo da je Srbija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prema izveštaju Svetskog ekonomskog foruma, pri dnu liste od 144 zemlje prema kvalitetu institucija, "raspiništvu Vladine potrošnje"... i drugim pokazateljima.

Pajtić je optužio Vučića da je od "radikalnog šoviniste" postao "neoliberalni autokrata", i da nije u sukobu samo sa elitom, nego i sa građanima i samim sobom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.