Pajtić: Početak kraja Aleksandra Vučića

Izvor: N1 televizija, 04.Maj.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Početak kraja Aleksandra Vučića

Ponovo nam rezutate izbora nije saopštio RIK već Aleksandar Vućić, kazao je predsednik DS-a Bojan Pajtić obraćajući se novinarima u sedištu DSS-a.

„Postoji samo volja jednog čoveka koji je danas poražen i poraženi su strateški ciljevi zbog kojih je raspisao izbore. Strateški cilj je da poveća vlast i da uništi Demokrastku stranku. Pored DS-a koja je preživela dobio je još dve liste u parlamentu. Ovo je pobeda građana Srbije koji žele slobodu i pravdu. Zahvaljujem >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se svima onima koji su glasali protiv diktature Aleksandra Vučića“, kazao je Pajtić.

Pajtić je naglasio da se opozicione partije ne slažu oko mnogih pitanja, ali da se nikad neće sporiti oko jednog, zaštite prava glasača i pravne države. „I oko toga će postojati solidarnost dok god bude postojao DS. Nastavićemo da se borimo za taj princip. Večeras je početak kraja Aleksndra Vučića“, kazao je Pajtić.

On je najavio da će DS tražiti formiranje parlametarnog anketnog odbora koji bi ispitao krađu glasova na ovim izborima. Kako je kazao, opozicija je oštećena za 200 do 300 hiljada glasova i oko toga se slažu sve četiri opozicione stranke.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.