Izvor: Blic, 22.Avg.2016, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Ne postoji nijedna zemlja na svetu u kojoj premijer protivnike naziva "ološem"

Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić reagovao je na izjavu premijera Aleksandra Vučića, koji je na konferenciji za medije odbio da govori o kritikama da se u sport u Srbiji ne ulaže dovoljno.

"Ne postoji zemlja na svetu u kojoj premijer političke protivnike naziva ološem. To je moguće samo pod režimom Aleksandra Vučića. Posle ovog presa sam shvatio da me AV neće proglasiti ološem samo ako mu čestitam što je osvojio one medalje u Riju. Evo, čestitam majstore!", napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Pajtić na Tviteru.

Ne postoji zemlja NA SVETU u kojoj premijer političke protivnike naziva ološem. To je moguće samo pod režimom Aleksandra Vučića.

Vućić je tokom današnje konferencije rekao da "svako ko je Andriji Prlainoviću rekao "zlato u blato" je "ološ elita", odgovarajući na kritike da je u svojim izjavama uvredio upravo ovog vaterpolistu.

- To što ste možda smatrali uvredama - objasnio je, nije se odnosilo ni na jednog sportistu, već, kako je naveo, na Pajtića i druge koji su govorili da su olimpijci "uprkos nama osvojili su tolike medalje".

Vučić: Ne pravimo razliku između Ivane i Davora, sportistima nagrade do petka

"Ološem sam nazvao sve one koji su vređali naše sportiste bez obzira na kojoj strani da se nalaze. To su slabe reči koje mogu da opišu koliko su oni jadni", rekao je Vučić.

Posle ovog presa sam shvatio da me AV neće proglasiti ološem samo ako mu čestitam što je osvojio one medalje u Riju. Evo,čestitam majstore!

On je kazao da su ološ oni koji su govorili Davoru Štefaneku da svoje zlato treba da baci u blato, kao i onima koji su ružno govorili o atletičarki Ivani Španović nakon što je rekla da je država u nju dovoljno ulagala, kao i oni koji su kritikovali vaterpolistu Andriju Prlainovića, jer smatra da država ne ulaže dovoljno u sport.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAJTIĆ ODGOVORIO VUČIĆU: Niko u svetu političke protivnike ne naziva ološem

Izvor: Kurir, 22.Avg.2016

..."Ne postoji zemlja na svetu u kojoj premijer političke protivnike naziva ološem To je moguće samo pod režimom Aleksandra Vučića Posle ovog presa sam shvatio da me AV neće proglasiti ološem samo ako mu čestitam što je osvojio one medalje u Riju Evo, čestitam majstore!", napisao je Pajtić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.