PUTIN SE ZALI Turska se jos nije izvinila za obaranje aviona

Izvor: medio.rs, 26.Nov.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN SE ZALI Turska se jos nije izvinila za obaranje aviona

Putin se ranije danas u obraćanju novinarima u Kremlju požalio da još nije dobio izvinjenje od Turske, kao ni "ponudu da se nadoknadi šteta"

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da se Turska još nije izvinila zbog obaranja ruskog vojnog aviona pre dva dana iznad tursko-sirijske granice, niti da je ponudila garancije da će “odgovorni za taj zločin” biti kažnjeni.

Ranije dobri odnosi Rusije i Turske su se značajno pokvarili nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je Turska u utorak oborila ruski Su-24, nakon što je on navodno povredio turski vazdušni prostor, prenela je agencija AP.

Putin se ranije danas u obraćanju novinarima u Kremlju požalio da još nije dobio izvinjenje od Turske, kao ni “ponudu da se nadoknadi šteta”.

On je dodao da žali što su odnosi Turske i Rusije zapeli u ćorsokak.

Foto: Tanjug/AP/Haberturk TV

Ruski predsednik je dodao da, prema njegovom mišljenju, Turska namerno nastoji da pogorša odnose Moskve i Ankare.

– Čini se da tursko vođstvo namerno gura odnose između Rusije i Turske u ćorsokak – istakao je on.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.