PSIHO: Ubio dvojicu jer su branili muslimanku

Izvor: Mondo, 27.Maj.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSIHO: Ubio dvojicu jer su branili muslimanku

U Portlandu, SAD, napadač je u vozu maltretirao dve muslimanke. U pomoć su im pritekla dva čoveka koja su to platila glavom.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Dva muškarca su izbodena na smrt dok su pokušavali da zaštite dve žene, verovatno muslimanke od napadača koji ih je maltretirao u vozu u Portlandu, saopštila je policija.

Incident se dogodio juče posle podne, uoči početka muslimanskog svetog meseca Ramazana kada je napadač Džeremi Džozef >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kristijan počeo da vređa žene na verskoj i nacionalnoj osnovi.

Tri muškarca su se umešala da zaštite žene od nasilnika koji ih je potom izbo nožem. Dvojica su preminula od zadobijenih povreda.

Kristajan (35) je uhapšen čim je izašao iz voza, navela je policija, prenosi Rojters.

_______________________

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.