Izvor: Press, 30.Jan.2015, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Sramni napadi na premijera i njegovu porodicu

Vojvođanski odbor Pokreta socijalista osudio je večeras "sramne napade na predsednika vlade Aleksandra Vučića i njegovu porodicu", ocenjujući da iza njih stoje Demokratska stranka i njen lider Bojan Pajtić.
"Poslednjih nedelja smo svedoci koliko su Bojan Pajtić i Demokratska stranka, u očajničkoj borbi za opstanak na političkoj sceni i patološkoj mržnji prema Aleksandru Vučiću, spremni nisko da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << padnu kada su, osim medijskih napada na njega, počeli i besomučnu kampanju protiv članova njegove porodice", navodi se u saopštenju Pokreta socijalista Vojvodine. 



Oni ocenjuju da je očigledno da Pajtić nije spreman da prihvati činjenicu da su građani Srbije izabrali politiku Aleksandra Vučića, a "ne laži koje su im Pajtić i njegove demokrate servirali poslednjih deceniju i po".

U saopštenju se Pajtić poziva da, "umesto što organizuje hajku na porodicu premijera, počne da radi svoj posao i bar pokuša da reši neke od bezbroj problema koji muče građane Vojvodine". 

"Ukoliko Pajtić nije spreman da se posveti onome što treba da radi, neka raspiše pokrajinske izbore na kojima će građani reći šta misle o njegovoj politici, a šta o politici Aleksandra Vučića", zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.