PS: Laž ne može da izbriše Brankovića sa biračkog spiska

Izvor: B92, 01.Maj.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Laž ne može da izbriše Brankovića sa biračkog spiska

Beograd -- Sretan Branković se nalazi na biračkom spisku i nikakva laž ga sa tog spiska ne može izbrisati, kao ni ostale Srbe sa KiM, saopštio je Pokret socijalista.

Povodom ranijih tvrdnji DS S da Branković, prema podacima koje je sam izneo u javnosti, nije imao pravo glasa i da nije upisan u birački spisak, PS je upitao "koliko laži je spremna da izrekne Demokratska stranka Srbije u očajničkoj borbi za izborni cenzus"?

"Sramno je da oni koji ne mogu glasovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << građana da pređu cenzus, to pokušavaju da učine lažima. Još sramnija je njihova spremnost da zarad ličnog interesa oblate jednog uglednog domaćina sa Kosova i Metohije, Sretana Brankovića", kaže se u saopštenju.

PS kaže da je DS S spremna da "izbriše Brankovića i sa biračkog spiska u kom se nalazi, kao što je spremna da se odrekne svih Srba sa Kosova i Metohije zarad sopstvenih fotelja i privilegija".

"Ne može DS S da prihvati da Srbi sa Kosova i Metohije glasaju za one koji brinu o njima, a ne za one koji su ih godinama koristili za svoja politička potkusurivanja", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.