PROTEST NEĆE PROĆI Građani se skupljaju ispred Skupštine, nose fantomke i bedževe Mrak se plaši nas

Izvor: Blic, 25.Jun.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROTEST "NEĆE PROĆI" Građani se skupljaju ispred Skupštine, nose fantomke i bedževe "Mrak se plaši nas"

Na stotine ljudi okupilo se danas oko 18 sati ispred Skupštine grada na četvrtom protestu "Neće proći" inicijative Ne da(vi)mo Beograd.

Građani na protestu navukli su crvene fantomke na glave, roze čarape ali i venecijanske maske.

Oni nose bedževe, zastave, ali i novine koje su glasilo ove inicijative.

Na plakatima su ispisali "Savamala nije šala", "Kako smo sistematski uništavani od kompletnih idiota". Na bedževima piše "Mrak se plaši nas", a građani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nose i pištaljke.

Nezadovoljni građani okupili su se na protestu zbog rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici u noći između 24. i 25. aprila, kao i jer nadležni nisu pronašli odgovorne.

Plan je da posle okupljanja i govora građani krenu u šetnju beogradskim ulicama: Dečanska - Terazijski tunel - Brankov most - Bulevar Mihajla Pupina. Šetnju završavaju ispred zgrade SIV-a gde je već od 18 sati postavljena velika žuta patka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protestna šetnja do Palate “Srbija” zbog rušenja u Savamali

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2016

Protest i protestna šetnja Incijative “Ne da(vi)mo Beograd” zbog rušenja objekata u Savamali, završeni su pred Palatom Srbija, gde je na platou bio postavljen simbol protesta - velika žuta patka...Organizatori su nakon dvočasovnog protestnog okupljanja i šetnje od Skupštine grada do Palate...

Nastavak na N1 televizija...

Beograd: Četvrti protest građana zbog Savamale

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Jun.2016

U Beogradu se održava četvrti po redu protest građana zbog rušenja objekata u kvartu Savamala. Protest i štenja održavaju se dva meseca posle rušenja i izjave mandatara za sastav buduće Vlade Srbije Aleksandra Vučića da je za to odgovoran vrh gradske vlasti u Beogradu. Nije, međutim, pomenuo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.