PROMENIO SE SKYPE: Više nećete moći da uradite jednu bitnu stvar

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENIO SE SKYPE: Više nećete moći da uradite jednu bitnu stvar

Microsoft je u aplikaciju Skype uveo promenu kojom će ograničiti veličinu pojedinačne datoteke koja se može poslati ovim putem. To ograničenje od sada iznosi 100 MB.

Ako pokušate da pošaljete datoteku čija veličina iznosi više od 100 MB, Skype će javiti grešku i datoteka neće biti poslata.

Problem ograničenja može se zaobići objavljivanjem datoteka na servis za čuvanje podataka u oblaku kao što je, na primer, Microsoftov vlastiti OneDrive servis ili jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prevelike datoteke podeliti na više manjih.

Osim navedenog ograničenja, uvedene su i neke nove mogućnosti kao što je sinhronizacija kroz različite uređaje, pri čemu su poslate datoteke odmah nakon slanja dostupne i na mobilnim uređaja.

U slučaju nestanka internet veze dodata je mogućnost da se nakon povratka veze automatski nastavi prethodno prekinuto slanje datoteka. Na kraju, nakon slanja, datoteke su dostupne za preuzimanje tokom idućih 30 dana, nakon čega se umesto mogućnosti preuzimanja datoteka javlja poruka da datoteka više nije dostupna.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.