PROMENE U PORESKOJ UPRAVI: Marinković najurio Lazine konsultante

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENE U PORESKOJ UPRAVI: Marinković najurio Lazine konsultante

Smatram da se PU ne može reorganizovati uz pomoć konsultantske kuće i Milice Bisić, poručio prvi poreznik Srbije

BEOGRAD - Novo rukovodstvo Poreske uprave uručilo je šut-kartu Milici Bisić i njenom konsultantskom timu, koji je bivši ministar finansija Lazar Krstić angažovao na reorganizaciji poreske službe. Naime, Bisićevoj, nekadašnjoj savetnici za poresku politiku Mlađana Dinkića i direktorki konsultantske kuće KPMG, od 10. avgusta zabranjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je stručni, ali i fizički pristup Poreskoj upravi, saznaje Kurir.

Istekao rok

Oni su bili angažovani na reorganizaciji službe javnih finansija, a do ovako grubog udaljavanja Krstićevih kadrova došlo je, kako nezvanično saznajemo, zato što su, i pored velikih suma koje su Bisićevoj i njenom timu isplaćene da bi se osmislila strategija veće naplate poreza, rezultati bili gotovo zanemarljivi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.