PROLAZNIK SPASAO TRI ŽENE: Psihopata napao službenicu Vlade

Izvor: Kurir, 28.Avg.2014, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROLAZNIK SPASAO TRI ŽENE: Psihopata napao službenicu Vlade

Tamaru Milošević Grbić, pomoćnicu direktora službe Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, bez ikakvog povoda pesnicom udario Ninoslav T. (39)

BEOGRAD - Tamara Milošević Grbić (39), pomoćnicu direktora službe Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, povređena je juče na Novom Beogradu kada je na nju, dok je išla na posao, nasrnuo Ninoslav T. (39). Osumnjičeni je brzo posle incidenta uhapšen, a policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je utvrdila da je, osim Tamare Milošević Grbić, napao još dve žene, koje je nasumice izabrao!

Grbićeva, inače bivša voditeljka TV Pink, kaže za Kurir da pogled i izbezumljeni izraz lica Ninoslava T. nikad neće zaboraviti!

Zahvalna spasiocu

MARKO ME SPASIO, HVALA MU

Tamara Milošević Grbić posebno je zahvalna mladiću koji je pritrčao da je odbrani od napadača.

- Hrabri spasilac, koji je po konstituciji daleko sitniji od napadača, skočio je na njega i odbranio me. On je za mene heroj Beograda! Uspela sam da saznam samo da se zove Marko i da radi u špediciji. Taj momak je prvo pomogao meni, a onda i policiji da uhvati napadača - rekla je Tamara.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.