PROGOVORILA I ONA Evo sta je sadasnja supruga Alberta Nadja rekla u njegovu odbranu

Izvor: medio.rs, 26.Sep.2016, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILA I ONA Evo sta je sadasnja supruga Alberta Nadja rekla u njegovu odbranu

Mirna se nimalo ne žali na svoj odnos s njim.

Bivši fudbaler Albert Nađ prošle večeri je gostovao na televiziji Pink, gde je odgovarao na otužbe svoje bivše supruge Jelene Nađ, koja je u jednoj emisiji izjavila da ju je on psihički i fizički zlostavljao i zanemarivao decu.

On je, gostujući u specijalnom izdanju emisije Crna hronika, Mladenu Mijatoviću iGordani Uzelac razjasnio o čemu se tačno radi i svoje izjave potkrepio materijalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << dokazima.

Sada je svoj komentar o celom slučaju dala i Mirna Nađ, trenutna Albertova supruga.

– Srećna sam i ponosna majka zahvaljujući Albertu, koji je zaista divan muž i otac. A budući da je moj posao zahtevan i naporan, on je u svakom trenutku moja podrška. On je uz mene i ja sam uz njega. Ali svu ljubav i pažnju ostavljamo u naša četiri zida. Naša devojčica nam je sve na svetu – rekla je Mirna za “Blic”.

V. T.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.