PRIJEPOLJE: Direktor pričao da spava sa svima u firmi, radnica donela potvrdu da je devica!

Izvor: Kurir, 05.Mar.2015, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJEPOLJE: Direktor pričao da spava sa svima u firmi, radnica donela potvrdu da je devica!

Potvrdom od ginekologa dokazala sam da su besmislene sve laži o mom navodnom nemoralu koje su širili čak i na sednici Opštinskog veća želeći da me slome. Pričali su i da sam u ljubavnom odnosu s bivšim direktorom i da urušavam ugled ustanove, a sve s ciljom da mojim navodnim ljubavnim vezama prikriju nečiji lopovluk, navodi Zumreta

PRIJEPOLJE - Prijepoljka Zumreta Stršević (30), šefica računovodstva u prijepoljskom Domu kulture, pribavila je i potvrdu ginekologa da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je devica - u sporu koji vodi protiv direktora.

Ona je v. d. direktora Doma kulture Mirka Malešića (38), vajara po struci, prijavila za mobing, tvrdeći da je na radnom mestu izložena svakodnevnom poniženju i pretnjama otkazom “jer ne pristaje da prećuti i prikrije navodno nezakonite radnje koje čini rukovodstvo ustanove”. O svemu je, tvrdi, obavestila čelnike opštine Prijepolje od kojih nije dobila podršku, i inspekciju, a dokaze je dostavila i policiji.

- Potvrdom od ginekologa dokazala sam da su besmislene sve laži o mom navodnom nemoralu koje su širili čak i na sednici Opštinskog veća želeći da me slome. Pričali su i da sam u ljubavnom odnosu s bivšim direktorom i da urušavam ugled ustanove, a sve s ciljom da mojim navodnim ljubavnim vezama prikriju nečiji lopovluk - tvrdi Zumreta Stršević.

Ona kaže da je svesna da će nakon potvrde ginekologa da je virgo intakta biti predmet novih čaršijskih komentara, ali da je to neće sprečiti u nameri da odbrani svoju čast.

- Ne zanima me cena koju ću platiti za odbranu obraza. Ne želim da me uvlače u prljave igre, a ukoliko nađu bilo kakav dokaz za moje navodno nečasne postupke napustiću radno mesto bez reči - kaže Strševićeva.

Za v. d. direktora Mirko Malešić je izabran u septembru, a bivši direktor Ljubiša Savković tvrdi da je vladajuća koalicija oko SDP i DS namestila konkurs. Savković je nedavno optužio naslednika i da novac troši nenamenski. U rukovodstvo opštine kažu da će formirati komisiju koja će ispitati sve optužbe.

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.