PREVARIO SMRT: Kineskog biciklistu pregazio kamion, a on ustao i odšetao

Izvor: Kurir, 21.Dec.2014, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVARIO SMRT: Kineskog biciklistu pregazio kamion, a on ustao i odšetao

Saobraćajnu nesreću kakvu je ovaj Kinez doživeo, teško da ćemo videti i u najluđim filmovima

Neverovatna sreća u nesreći dogodila se u gradu Ningbo, u kineskoj provinciji Zheijang, kada je kamion sa 14 točkova prešao preko tela bicikliste koji se na kraju izvukao sa samo nekoliko ogrebotina.

Naime, nakon što mu se kamion približio, biciklista je pao i našao se ispod kamiona. Nekakvim čudom, izbegao je kamionske gume. Nakon što ga je pregazio, vozač kamiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se nije zaustavio, a nesrećni čovek se podigao sa ceste i odšetao.

Nakon pregleda lekara, ustanovljeno je da ovaj čovek ima samo površinske ogrebotine.

Policija je utvrdila da je za nesreću kriv vozač kamiona jer nije pažljivo pratiuo saobraćaj oko sebe, a ni biciklista nije bio previše pažljiv što se vidi na snimku.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.