PRETI MU ZATVOR: Evo kolika kazna čeka Simona zbog prebijanja Milice Dabović

Izvor: Telegraf.rs, 20.Feb.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETI MU ZATVOR: Evo kolika kazna čeka Simona zbog prebijanja Milice Dabović

Šimu Šikliću poznatijem kao Simon preti od tri meseca do tri godine zatvora zbog prebijanja bivše devojke, košarkašice Milice Dabović.

Međutim, ukoliko se ispostavi da je Milici Dabović trajno ili teško narušeno zdravlje, kazna za ovo krivično delo može biti i mnogo veća odnosno od dve do čak deset godina zatvora.

Simon je noćas pretukao košarkašicu. U pokušaju da je udavi naneo joj je podlive po vratu.

Foto: Privatna arhiva

Milica Dabović je sve prijavila policiji, koja traga za Šiklićem koji je pobegao.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SIMONU PRETI ZATVOR? Evo kolika ga kazna čeka zbog prebijanja Milice Dabović

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2017

Policija još uvek traga za njim..Šimu Simonu Šikliću preti od tri meseca do tri godine zatvora zbog prebijanja bivše devojke, košarkašice Milice Dabović...Međutim, ukoliko se ispostavi da je košarkašici trajno ili teško narušeno zdravlje, kazna za ovo krivično delo može biti i mnogo veća...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SIMON SASLUŠAN NAKON PREBIJANJA MILICE: Ovo je ODLUKA suda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2017, 07:57

Milica je prijavila Simona da ju je navodno pretukao..Bivša košarkašica Milica Dabović danas je saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu povodom istrage koju je tužilaštvo pokrenulo protiv njenog dečka Simona Šiklića, kojeg je prijavila da ju je sinoć navodno pretukao i davio...Šime...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.