PRETES: Piroćancu policija zaplenila 1,3 kilograma heroina!

Izvor: Kurir, 14.Apr.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETES: Piroćancu policija zaplenila 1,3 kilograma heroina!

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog S.P. (41) osim 1,3 kilograma heroina pronašla i digitalnu vagu i pištolj sa municijom

PIROT - Pirotska policija uhapsila je i Višem tužulaštvu predala S.P.(41), iz ovog grada, zbog osnovane sumnje da je počinio krivična dela proizvodnje i rasturanje droge i nedozvoljenog nošenja oružja i eksplozivnih materijala.

Policijski inspektori su u njegovom stanu pronašli 1,3 kilograma supstance za koju se sumnja da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << herion, kao i digitalnu vagu i pištolj sa municijom.

Osumnjičenom Piroćancu je određen pritvor do 30 dana -stoji u saopštenju ovdašnje Policijske uprave.

U drugoj akciji, uhapšen je D.R.(35), takođe iz Pirota, koji se sumnjiči za krivično delo proizvodnje i prodaje droge. Njemu su inspektori zaplenili 13 paketića droge ukupne težine 11 grama.

Opijat je bio spreman za prodaju. Osumnjičenom je po odobrenju Tužilaštva određena mera zadržavanja.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PRETRES: Piroćancu policija zaplenila 1,3 kilograma heroina!

Izvor: Kurir, 14.Apr.2014

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog S.P. (41) osim 1,3 kilograma heroina pronašla i digitalnu vagu i pištolj sa municijom..PIROT - Pirotska policija uhapsila je i Višem tužulaštvu predala S.P.(41), iz ovog grada, zbog osnovane sumnje da je počinio krivična dela proizvodnje i rasturanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.