PRETERAO SA KAPLJICOM: Džoni Dep se zatvorio u kuću da ne bi pio!

Izvor: Kurir, 26.Dec.2014, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETERAO SA KAPLJICOM: Džoni Dep se zatvorio u kuću da ne bi pio!

Poznato je da Džoni Dep voli da popije “koju više”, ali su ga prijatelji nagovorili da povede računa, jer se na jednoj dodeli nagrada baš izblamirao kada se na binu popeo pijan.

Glumac je imao nekoliko sramnih epizoda prouzrokovanih pijanstvom. Nakon blama na dodeli nagrada Holivud pres, pre mesec dana, njegovi najbliži prijatelji su ga pritisli da smanji cirkanje.

Valjda je lepi Džoni shvatio da je vrag odneo šalu, pa se zatvorio u kuću kako bi “odmorio” >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od alkohola. Navodno je dobio dopuštenje da ne mora da ide na večere i promocije povodom novog filma “Into The Woods”.I njegovoj verenici Amber je preselo takvo ponašanje, pa ga je ucenila: “Ili da prestane da pije ili će ga napustiti”.

(EPK)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.