PRESKAKALI TERASE I KROVOVE: Braća opljačkala zlataru, bežanjem zapanjili policiju!

Izvor: Press, 29.Jan.2015, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESKAKALI TERASE I KROVOVE: Braća opljačkala zlataru, bežanjem zapanjili policiju!

Braća J. V. (24) i I. V. (21) iz Niša uhapšena su zbog sumnje da su u subotu opljačkala zlataru „Zlatarna Celje“ u centru grada.
Oni se sumnjiče da su u zlataru ušli preko krova. Radnici su zapretili pištoljem, a iz sefa su pokupili nakit i satove vredne 19 miliona dinara.
- Ukradene dragocenosti još nisu pronađene, a u toku je DNK analiza nađenih tragova - kaže naš izvor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
 
Braća su i u februaru 2010. kao Spajdermen bežali od policije preskačući terase i krovove u jednoj stambenoj zgradi u naselju Pantelej.
Prethodno su policajce i žandarme koji su došli da ih uhapse gađali frižiderom i s terase zabarikadiranog stana nazdravljali im viskijem. Uhapšeni su tek pošto su ih hidrauličnom platformom skinuli s krova višespratnice.
Mlađi I. V. je privođen zbog pljačke zlatara još kao petnaestogodišnji učenik. On je u aprilu 2008. u jednoj noći obio zlatare „Marius“ i „Sjaj“ u centru Niša i iz njih odneo nakit vredan 3,2 miliona dinara.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.