PREPLASILA SVE POSETIOCE Dzinovska hobotnica bezi iz akvarijuma

Izvor: medio.rs, 07.Mar.2015, 06:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPLASILA SVE POSETIOCE Dzinovska hobotnica bezi iz akvarijuma

Posetioci koji su došli da vide ovu hobotnicu u akvarijumu u američkom gradu Sijetl, uplašli su se, dok su deca počela da plaču, ali je dramu prekinula jedna žena koja je hobotnicu vratila nazad

Džinovska hobotnica je poptupna atrakcija u jednom akvarijumu u američkom gradu Sijetlu, ali niko do pre nekoliko dana nije očekivao da će ona pokušati da pobegne iz njega.

I dok su posetioci oduševljeno fotografisali i snimali ovu životinju, ona je uz pomoć svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << pipaka počela da se penje uzakvarijum, kako bi izašla napolje.

Međutim, to je prisutne veoma uplašilo, a deca su počela da plaču, ipak bilo je i neustrašivih poput momaka koji su snimili čitav događaj.

Epilog događaja je bio taj da je jedna nepoznata žena prišla akvarijumu i hobotnicu vratila nazad.

Pogledajte video:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.