PRELOMIO SLAVSKI KOLAČ: Cecin sin sa patrijarhom u manastiru Rajinovac

Izvor: Kurir, 22.Sep.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRELOMIO SLAVSKI KOLAČ: Cecin sin sa patrijarhom u manastiru Rajinovac

Za našu porodicu je velika čast što smo bili kumovi i domaćini slave u manastiru Rajinovac. Stvarno mi je drago što smo prisustvovali slavi na kojoj je liturgiju služio patrijarh Irinej, izjavila je Ceca

BEOGRAD - Veljko, sin folk zvezde Cece Ražnatović u manasiru Rajinovac u Grockoj bio domaćin na slavi Mala Gospojina, a tom prilikom je lomio slavski kolač patrijrhom Irinejem.

Pored Veljka, ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prilikom su manastir posetili i Ceca, Anastasija, kao i Lidija i Predrag Ocokoljić sa decom Helenom i Viktorom.

Nakon što je prisustvovao Svetoj arhijereskoj liturgiji, Veljko je uživao u porti sve do svečanog rezanja slavskog kolača.

Nakon liturgije usledio je trokraki ophod oko hrama, a Ceca je sa porodicom pratila svešenike.

Najvažniji deo slave svakako je svečano rezanje kolača, a svi prisutni su već znali da će domaćin biti baš Veljko, što su sa oduševljanem komentarisali.

Ceca je sa ponosom stajala u masi i posmatrala svog naslednika.

"Za našu porodicu je velika čast što smo bili kumovi i domaćini slave u manastiru Rajinovac. Stvarno mi je drago što smo prisustvovali slavi na kojoj je liturgiju služio patrijarh Irinej. Ovo je stvarno ogromna čast za našu porodicu", izjavila je Ceca.

(Alo)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cecin Veljko lomio slavski kolač s patrijarhom

Izvor: Vesti-online.com, 22.Sep.2014

Na slavi Rođenja Presvete Bogorodice (Male Gospojine), domaćin u manastiru Rajinovac u Grockoj je bio Veljko Ražnatović, sin Cece Ražnatović, koji je tom prilikom lomio slavski kolač sa patrijarhom Irinejom...Osim Veljka, u manastiru su bili i Ceca, njena ćerka Anastasija, kao i pevačicina sestra...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.