PRE 14 GODINA: Na današnji dan Mesi je stigao u Barselonu!

Izvor: Kurir, 17.Sep.2014, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE 14 GODINA: Na današnji dan Mesi je stigao u Barselonu!

BARSELONA - Fudbalski klub Barselona objavio je da je na današnji dan pre 14 godina Lionel Mesi stigao u katalonski klub.

Mesi je rođen 24. juna 1987. u siromašnoj porodici u Rozariju. On je igračku karijeru počeo kao osmogodišnjak u Njuels old bojsu. Njegovi roditelji su odlučili da potraže bolji klub i otišli su u River Platu, ali Leo nije prošao lekarski pregled, pošto mu je dijagnostifikovan manjak hormona rasta.

Tadašnji sportski direktor Barselone Karlos >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Reksač primetio je Mesija i doveo ga u katalonski klub 2000. godine.

Mesi (27) je za prvi tim Barselone odigrao 428 utakmica i postigao 356 golova. Sa Barselonom je osvojio 6 titula u primeri, dva Kupa kralja, šest Superkupa Španije, tri Lige šampiona, dva Superkupa Evrope i dva Svetska klupska prvenstva. Zlatnu loptu za igrača godine dobio je 2010, 2011. i 2012. godine.

#OnThisDay Leo #Messi arrived at FC Barcelona 14 years ago. He was 13 years old http://t.co/mxjUXbtot3 pic.twitter.com/g7CGIqRCc4

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi slavi 14. rođendan u Barseloni: Četiri Zlatne lopte, tri Lige šampiona i 21 trofej

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2014

Lionel Mesi danas proslavlja 14 godina od kako je postao član Barselone. Argentinac je stigao u katalonski klub sa 12 godina, a do sada je oborio mnoge rekorde, osvojio četiri Zlatne lopte, tri Lige šampiona i 21 klupski trofej. Na 280 nastupa postigao je impresivna 245 gola...“Stigao sam u Barselonu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.