PRAVO VREME ZA ODMOR KOD KUĆE: Danas hladno i oblačno

Izvor: Telegraf.rs, 01.Nov.2014, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVO VREME ZA ODMOR KOD KUĆE: Danas hladno i oblačno

U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno i suvo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od devet do 14 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod

U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno i suvo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od devet do 14 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod, a prenosi Tanjug. Jutro će biti mestimično maglovito, a jutarnja temperatura vazduha iznosiće od dva do šest stepeni. Magla ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << niska oblačnost će se ponegde u nižim predelima i duž rečnih tokova zadržati i tokom prepodneva. Vetar će biti slab severozapadni.

I u Beogradu će danas biti malo i umereno oblačno i suvo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom vazduha od oko 12 stepeni. Jutro će u nižim delovima grada biti maglovito, a jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko šest stepeni. Vetar će biti slab severozapadni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 8. novembra, u većini dana biti suvo i uglavnom sunčano vreme, a samo u nedelju ujutro po kotlinama i duž rečnih tokova biće maglovito. Temperatura vazduha biće u postepenom porastu, a od ponedeljka očekuje se umeren i jak južni i jugoistočni vetar. Krajem perioda očekuje se naoblačenje sa kišom, prvo na zapadu i jugozapadu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.