Izvor: Blic, 27.Jul.2017, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATI AMERIČKI MAGAZIN PROZVAO TRAMPA "Zašto Trudo ne može da bude naš predsednik"?

Magazin Rolingston objavio je na naslovnoj strani fotografiju kanadskog premijera Džastina Trudoa sa porukom "Zašto on ne može biti naš predsednik"?

"Rolling Stone's profile of @JustinTrudeau says a lot about the Trump-battered state of today's American media." https://t.co/IIkiGdpSsU

Na fotografiji vidi se Trudo obučen u košulju sa podvrnutim rukavima i kako sedi na stolu, a naslov teksta na drugoj strani magazina glasi "Džastin Trudo: Da li je kanadski premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najveća nada slobodnog sveta?", prenosi AP.

Just in: @RollingStone releases special dual-cover issue featuring @JustinTrudeau and Donald Trump on the covers. pic.twitter.com/YyP4LAlBfX

U tekstu, autor je napravio poredjenje izmedju američkog predsednika Donalda Trampa i Trudoovih liberalnih stavova o zdravstvenoj zaštiti, legalizaciji marihuane i zaštiti životne sredine i citirao izjavu kanadskog premijera koji je kazao da se sa Trampom ne slaže u brojnim stvarima, ali da imaju konstruktivne radne odnose.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.