POTVRĐENO: Zvezda gost na otvaranju novog stadiona Spartaka

Izvor: Kurir, 16.Apr.2014, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO: Zvezda gost na otvaranju novog stadiona Spartaka

BEOGRAD - Generalni sekretar Crvene zvezde Miodrag Zečević potvrdio je da će crveno-beli biti gosti Spartaka iz Moskve na otvaranju novog stadiona.

"Danas smo dobili zvaničan poziv od Spartaka i odmah smo poslali odgovor da prihvatamo poziv. Druge detalje za sada ne znamo, ali sve će biti poznato vrlo brzo", rekao je Zečević.

Povod za gostovanje Zvezde je otvaranje novog stadiona Spartaka, koji će imati 44.000 mesta. Izgradnja ovog objekta koštala je 500 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << evra. Termin odigravanje meča još nije poznat, a Rusi su želeli da to bude 24. jul.

Inicijativa da Zvezda gostuje na otvaraju novog stadiona Spartaka potekla je od navijača ruskog kluba koji sa pristalicama crveno-belih imaju bratske odnose.

(Zurnal.rs)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.