POTVRDILA Bojana Rajic u drugom stanju saznajte ko je tata

Izvor: medio.rs, 03.Maj.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRDILA Bojana Rajic u drugom stanju saznajte ko je tata

Molim? Taj izvor vam je baš pouzdan! Napišite da me niste dobili, kazala je Bojana. Kako su ranije pisali mediji, njihova veza traje još otkad je Rajićeva bila u braku s golmanom Vladimirom Stojkovićem

Bivša meneknka Bojana Rajić za šest meseci bi trebalo da postane majka po drugi put. Ona i njen izabranik, visoki sportski funkcioner i političar Branislav Đurđevićčekaju svoje prvo dete, a ona iz prethodnog braka ima sina Lava.

Bojana je u >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << vezi s Branislavom Đurđevićem (37) godinama, doduše s kratkim prekidima.

"Molim? Taj izvor vam je baš pouzdan! Napišite da me niste dobili", kazala je Bojana. Kako su ranije pisali mediji, njihova veza traje još otkad je Rajićeva bila u braku s golmanom Vladimirom Stojkovićem.

Fudbaler je kao glavnog krivca za krah bračne zajednice okrivio upravo Đurđevića, koji je bio i njegov dobar prijatelj. Inače, Branislav je izvršni direktor za finansijsko-ekonomske poslove EMS-a i visoki sportski funkcioner.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.