POTERNICA: Soraju traže zbog ubistva, ona naprasno napustila Srbiju!

Izvor: Kurir, 19.Dec.2014, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTERNICA: Soraju traže zbog ubistva, ona naprasno napustila Srbiju!

Inspektori iz Bara već neko vreme pokušavaju da saslušaju Vučelićevu u vezi sa smrću vođe kriminalnog klana Armina Osmanagića jer sumnjaju da prikriva dokaze

Soraja Vučelić napustila je juče Srbiju i otišla u Barselonu nakon što je crnogorska policija raspisala poternicu za njom u okviru istrage ubistva Baranina Armina Muše Osmanagića.

Bivša učesnica „Velikog brata“ je pre dva i po meseca saslušana u Beogradu, međutim, policija u Baru sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da ona prikriva važne dokaze, kao i da se njena izjava ne poklapa sa istinom.

Kako Kurir saznaje, inspektori već neko vreme pokušavaju da stupe u kontakt s njom i saznaju zbog čega krije važne stvari, ali nikako nisu mogli da je dobiju na telefon. Oni su sigurni da Soraja nešto zna jer je sedela s pokojnim šefom kriminalnog klana iz Bara u njegovom restoranu pre nego što su ga ubili snajperom. Vučelićeva je nakon ubistva tvrdila da ga je samo poznavala i da nema šta da kaže.

Sudar

IZAZVALA TEŽAK UDES

Ovo nije prvi put da starleta ima problema sa zakonom. Soraja je odgovarala zbog teškog udesa koji je izazvala 28. januara 2007. u Baru, kad je poginula njena prijateljica Afrodita Berišaj. Nju je sud oslobodio krivice, ali ona ne može da se oporavi od te tragedije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.