POSLE APELA GRADONAČELNIKA: Direktor Infostana ponudio ostavku

Izvor: Kurir, 05.Okt.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE APELA GRADONAČELNIKA: Direktor Infostana ponudio ostavku

Zbog prašine koja se podigla pošto su građani dobili uplatnice sa cifrom u koje je uračunata i stavka osiguranja, Veselin Marković planira da napusti poziciju prvog čoveka ovog javnog komunalnog preduzeća.

Direktor javnog preduzeća "Infostan" Veselin Marković ponudio je ostavku na tom mestu zbog incidenta sa uplatnicama ovog komunalnog preduzeća na kojima se našla i stavka osiguranja, saznaje Kurir.

Ranije danas, gradonačelnik Beograda Siniša Mali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je tražio ostavku dorektora do kraja dana.

"Ja sam već rekao da će neko snositi odgovornost i očekujem da on podnese ostavku, jer je učinio nešto bez znanja Skupštine grada, Upravnog odbora preduzeća, a na štetu građana Beograda", rekao je Mali.

Odluka o ostavci prvog čoveka "Infostana" biće doneta na sledećem zasedanju Skupšine grada Beograda.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.