POSAO U DRŽAVNOJ FIRMI: Imate samo osam dana da se prijavite, plata 59.000, ovo su uslovi!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSAO U DRŽAVNOJ FIRMI: Imate samo osam dana da se prijavite, plata 59.000, ovo su uslovi!

Poreska uprava Srbije danas je objavila konkurs za prijem 100 poreskih inspektora, od kojih će većina raditi na Novom Beogradu i u Novom Sadu. Najveći broj inspektora potreban je za kontrole. a rok za podnošenje prijava je osam dana.

Prema rečima direktorke Poreske uprave Dragane Marković, prijem novih inspektora doprineti smanjenju prosečne starosti zaposlenih u toj službi koja je oko 56 godina. Ona očekuje da bolji rad inspekcije omogući bolju naplatu poreskih prihoda i efikasniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << borbu protiv sive ekonomije.

U Poreskoj upravi Srbije sada je oko 5.200 zaposlenih.

U tekstu konkursa, koji će biti objavljen sredinom nedelje, navodno stoji da je raspon plata ovih državnih službenika od 38.000 do 59.000. Novi inspektori će biti raspoređeni na ukupno 68 pozicija, saznaju beogradski mediji.

Foto: Deutsche Bundesbank

Uslovi koje kandidati moraju da ispunjavaju su obimni i konkretni.

"Iskustvo u struci" - od godinu do sedam godina, uslov je za sva radna mesta, a po obrazovanju kandidati bi trebalo da budu pravnici ili ekonomisti.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Broj potrebnih inspekrtora u Beogradu je 41, u Novom Sadu devet, Nišu četiri i Kragujevcu tri, dok će se u gradovima poput Kruševca, Užica, Sombora, Leskovca, Jagodine, Sremske Mitrovice, Lazarevca i Pančeva naći mesto za po jednog novog inspektora.

Za mesto mlađeg poreskog inspektora na analitičko-poreskim poslovima kancelarijske kontrole dovoljno je da imate godinu dana staža, dok se od viših inspektora poreske policije očekuje najmanje sedmogodišnje iskustvo u struci.

Radna mesta predviđaju pozicije viših inspektora, inspektora, i mlađih inspektora i to na poslovima terenske i kancelarijske kontrole kao i na analitičko-poreskim poslovima i poslovima naplate.

Foto: Telegraf, Marko Todorović

U Poreskoj upravi kažu da će za svima koji budu izabrani biti omogućeno usavršavanje kroz obuku.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Kako je biti šetač pasa u Novom Sadu?

Izvor: Luftika.rs, 28.Sep.2016

Ukoliko ste nezaposleni, a volite pse, predstavljamo vam idealan posao za vas. U pitanju je posao šetača psa, uz pomoć kojeg mesečno možete zaraditi i preko 30.000 dinara.. U Kinološkoj akademiji u Novom Sadu možete pohađati kurs za profesionalne šetače pasa. Radi se o kursu koji možete upisati...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.