POMRACENJE-UMA-Muz-umislio-da-je-video-ljubavnika-pa-pokusao-da-zapali-zenu-i-sestoro-dece

Izvor: medio.rs, 01.Nov.2014, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMRACENJE-UMA-Muz-umislio-da-je-video-ljubavnika-pa-pokusao-da-zapali-zenu-i-sestoro-dece

Ferenc Silađi sumnjao da ga supruga Valika vara, pa umalo ubio celu porodicu. On je godinama tukao svoje ukućane

PANČEVO - Mnogo mi je teško, ne znam šta me je snašlo! Najbitnije je da su mi deca živa i zdrava, da sam njih spasla iz požara... Skućićemo se ponovo, samo kad su moji mališani dobro...

Ovo je juče za Kurir rekla Valika Silađi (28), čiji je suprug Ferenc (42) u sredu oko 20 sati pijan zapalio porodičnu kuću u selu Debeljača kod Pančeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u kojoj je bilo njihovo šestoro dece, a potom se obesio. Valiku smo juče zatekli na seoskom groblju, gde je s decom i najužom rodbinom na poslednji počinak ispratila supruga Ferenca.

Otišla kod majke

- Ne znam ni šta bih vam rekla, teško mi je da pričam o svemu što mi se dogodilo. Treba izvesno vreme da prođe, da se oporavim od ovoga što me je snašlo - rekla je uplakana Valika, koja je sa decom smeštena kod majke.

U ulici u kojoj su do srede živeli Valika i Ferenc i dalje se oseća dim. Komšije kažu da je Ferenc bio ljubomoran i prgav kad popije.

- Valiki nije dao nigde da ide sama. Toliko je bio ljubomoran da je prozor zazidao dopola jer je bio ubeđen da joj dolaze ljubavnici. I to veče, kad se vraćao s posla, umislio je da je video kako neki muškarac iskače kroz njihov prozor. Tad je napao Valiku, a onda otišao po benzin - priča komšinica Marika Kuzmanov.

Jurio je nožem

Valika je otišla do druge sobe da odnese detetu mleko, a kad se vratila, goreo je krevetac u kojem joj je spavao najmlađi sin.

- Gurnula je Ferenca, a potom zgrabila mališana, kome je kosa bila oprljena. Pozvala je druge mališane i izjurila iz kuće u plamenu. Ferenc je tad zgrabio nož i krenuo za njom. Onda je valjda shvatio šta je uradio - objašnjava komšinica.

Kako kaže, pomahnitali Ferenc potom je došao ispred njenih vrata.

- Vikao je: „Jao, šta sam uradio! Zapalio sam kuću! Pomagaj!“ Počeo je da se valja po travi i plače. Onda je negde otišao, pomislili smo da je uleteo u vatru, ali su ga kasnije našli obešenog - ispričala je Marika.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.