POMOZITE Teodori da pobedi leukemiju

Izvor: Mondo, 29.Jun.2016, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMOZITE Teodori da pobedi leukemiju

Leukemija Teodore Milić (17), mogla bi da nestane ukoliko bi uspela transplataciju koštane srži u Hamburgu. Termin za operaciju postoji ali fali još velika suma novca - 70.000€.

Foto: Screenshot

Pomoć pokušavaju da prikupe njeni prijatelji i dobri ljudi preko Humanitarne fondacije novi Beograd.

Na stranici fondacije Buhi human piše da je Teodora divna tinejdžerka koja boluje od akutne bifenotipske leukemije. Život ove mlade devojke naglo se promenio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u januaru kada joj je dijagnostifikovana ova bolest. Do tada ona je živela kao i svaka druga mlada osoba, redovno je išla u školu i stekla puno prijatelja. Međutim, bolest sada preti da stavi tačku na sve ono što Teodora jeste i ono što može da postane.

Uprkos svim problemima sa kojima se Teodora suočava, ona je vedrog duha i pravi je borac. Da bi se izlečila, Teodori je neophodna transplatacija koštane srži sa matičnim ćelijama.

Porodica nema materijalna sredstva potrebna za ovu intervenciju i moli sve koji mogu da pomognu da to i učine kako bi Teodora ozdravila i nastavila svoj život.

Ukoliko želite i možete da pomognete, upišite 169 i pošaljite SMS na 3030.

Teodori, takođe možeš pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i platnom karticom na linku e-doniraj.

Vaše malo, Teodori može spasiti život!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.