POLUFINALE ČAROLIJE: Deca stavila žiri na teške muke

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLUFINALE ČAROLIJE: Deca stavila žiri na teške muke

Polufinale dečjeg festivala Čarolija održano je prošlog vikenda u studiju televizije Pink na Dedinju.Trideset šest talentovanih mališana izabranih na audicijama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine predstavilo se članovima žirija, koji su stavljeni na teške muke. Naime, oni sada moraju da odluče ko će od ove talentovane dece dobiti šansu da se predstavi publici u superfinalu, koje je zakazano za 25. decembar u Domu sindikata u Beogradu.

Deca su na polufinalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << večeri pevala svoje omiljene pesme s najslađeg festivala koje su se čuli svih prethodnih godina. Pored toga što su najmlađi demonstrirali svoje vokalne sposobnosti, oni su pokazali i svoju smelost kad je o stajlingu reč, pa bi na nekim odevnim kombinacijama mogle da im pozavide i mnogo starije zvezde. Ono što je najvažnije, i ovog puta su dokazali da im je njihovo druženje najvažnije, pa su se, iako se takmiče jedni protiv drugih, maksimalno podržavali.

Inače, domaćin ovogodišnjeg spektakularnog superfinala je potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

(Lj. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.