POLICAJCI KAO PREDAVAČI Učenici od prvog do četvrtog razreda slušali predavanje o komunalnom redu

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICAJCI KAO PREDAVAČI Učenici od prvog do četvrtog razreda slušali predavanje o komunalnom redu

Komunalni policajci su danas održali predavanje o komunalnom redu, učenicima od prvog do četvrtog razreda, u OŠ „Ćirilo i Metodije” na Zvezdari.

Ovo je jedno u nizu predavanja koje će pripadnici Komunalne policije održati u beogradskim osnovnim i srednjim školama, najavio je načelnik Komunalne policije grada Beograda, Nikola Ristić.

 - Cilj nam je da našu delatnost približimo Beograđanima. Shodno planovima i obavezama, Komunalna policija će svoju edukaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << usmeriti ka najmlađima, ali i ostalom stanovništvu, kako bi svi zajedno održavali komunalni red u Beogradu - ukazao je Ristić.

On je ocenio da će najavljeno povećanje broja komunalnih policajaca u Beogradu povećati efikasnost te službe, s obzirom na veću prisutnost na terenu.

Oni će se, kako je najavio, i dalje bazirati na preventivnom delovanju, ali će i kažnjavati najupornije prekršioce komunlanog reda.

Direktorka OŠ „Ćirilo i Metodije” Manuela Ilić zahvalila je pripadnicima Komunalne policije Beograda što su danas održali edukativno predavanje za najmlađe učenike te škole.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.