POGLEDAJTE: Sprint najplaćenijeg igrača sveta Bejla od 60 metara koji je doneo trofej Realu

Izvor: Kurir, 17.Apr.2014, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE: Sprint najplaćenijeg igrača sveta Bejla od 60 metara koji je doneo trofej Realu

Velški reprezentativac primio loptu na svojoj polovini, zaobišao beka Barselone i potom kroz noge proturio loptu golmanu Pintu

VALENSIJA - Fudbaleri Reala osvojili su prvi trofej u ovoj sezoni pošto su u finalu Kupa kralja u Valensiji savladali Barselonu sa 2:1 (1:0).

Čovek odluke bio je najplaćeniji fudbaler sveta Geret Bejl, koji je pet minuta pre kraja meča pretrčao u sprintu 60 metara, zaobišao beka Barselone Bartru iako je bio u autu, a potom poslao loptu kroz noge golmanu Pintu.

Pogledajte ovo remek delo velškog reprezentativca.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

POGLEDAJTE: Sprint najplaćenijeg igrača sveta Bejla od 60 metara za trijumf Reala

Izvor: Kurir, 17.Apr.2014

Velški reprezentativac primio loptu na svojoj polovini, zaobišao beka Barselone i potom kroz noge proturio loptu golmanu Pintu..VALENSIJA - Fudbaleri Reala osvojili su prvi trofej u ovoj sezoni pošto su u finalu Kupa kralja u Valensiji savladali Barselonu sa 2:1 (1:0)...Čovek odluke bio je najplaćeniji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.