POD LUPOM Tužilaštvo istražuje smrt Ivane Bodrožić

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POD LUPOM Tužilaštvo istražuje smrt Ivane Bodrožić

Treće osnovno tužilaštvo potvrdilo je da je obimna dokumentacija prikupljena u predistrazi o smrti Ivane Bodrožić (31), pristigla na dalje postupanje iz Višeg tužilaštva koje se oglasilo nenadležnim.

Kako saznajemo, tužilaštvo je juče pregledalo spise predmeta, a narednih dana biće poznato da li će uz krivičnu prijavu pokrenuti istragu protiv Ljubiše Pavlovića (51), medicinskog tehničara sa Vojnomedicinske akademije.

On je u višemesečnoj predistrazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osumnjičen da je Bodrožićevoj prodao bolnički anestetik “propofol”, od čije je kombinacije sa narkoticima Ivana Bodrožić i preminula.

Njena majka Nada Bodrožić kazala je juče za “Blic” da nije upućena u rezultate predistražnog postupka i sumnje u odgovornost medicinskog tehničara sa VMA.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.