POČELE GUŽVE, KRAJ ODMORIMA: Stvara se kolona na Bubanj potoku, evo koliko se čeka – u večernjim satima biće veća navala

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2016, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELE GUŽVE, KRAJ ODMORIMA: Stvara se kolona na Bubanj potoku, evo koliko se čeka – u večernjim satima biće veća navala

Auto-moto savez Srbije saopštio je danas da je pojačan intezitet saobraćaja na svim putevima, a posebno onim koji vode ka većim gradskim sredinama, kao i da se na naplatnoj stanici Bubanj Potok trenutno čeka od 15 do 20 minuta sa tendenecijom porasta u narednim satima.

Kako je navedeno, na naplatnim rampama su otvoreni svi raspoloživi kanali za naplatu putarine, a vreme zadržavanja je oko 10 minuta, sem na naplatnoj stanici Bubanj Potok na kojoj se trenutno čeka od 15 do 20. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, i na našim graničnim prelazima pojačan je intezitet saobraćaja.

Kako se navodi u saopštenju, na graničnim prelazima je pojačan intenzitet saobraćaja, na prelazima Batrovci i Šid sa Hrvatskom, zadržavanja su oko 60 minuta, dok se na ostalim prelazima vozila zadržavaju do 30 minuta.

 

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Na prelazu Batrovci i prelazu Šid sa Hrvatskom zadržavanja su oko 60 minuta, dok se na ostalim našim prelazima ne registruju duža zadržavanja od 30 minuta.

Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je reletaivno i vrlo često promeljivo, posebno u turističkoj sezoni u kojoj se nalazimo, navodi se u saopštenju.

Iz AMS S-a navode i da je vreme sunčano i toplo, vetar slab, jugoistočni, a da je najviša dnevna temperatura od 29 do 32 stepena.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Gužva i na Bubanj Potoku, očekuje se još veća

Izvor: B92, 28.Avg.2016

AMSS je saopštio je da je pojačan intezitet saobraćaja na svim putevima, a posebno onim koji vode ka većim gradskim sredinama...Navedeno je i da se na naplatnoj stanici Bubanj Potok trenutno čeka od 15 do 20 minuta sa tendenecijom porasta u narednim satima...Kako je navedeno, na naplatnim rampama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.