PLJUSTE CESTITKE VUCICU Beli Kolega mnogo srece tvom sinu

Izvor: medio.rs, 11.Jun.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJUSTE CESTITKE VUCICU Beli Kolega mnogo srece tvom sinu

Čestitam i tebi i Tamari. Želim svu sreću na svetu tvom sinu. Ti samo veselo i sa osmehom, izdržaćemo nekako bez državničkih obaveza, napisao je u svom prepoznatljivom stilu Ljubiša Preletačević

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, osim najbliže rodbine i prijatelja, rođenje sina čestitali su i mnogi političari preko društvenih mreža. Nakon što je na Tviteru objavio da je supruga Tamara na svet donela dečaka, usledile su mnogobrojne čestitke.

Među >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << onima koji su prvi čestitali Vučiću nalazi se i bivši predsednički kandidat Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli.

Nek je živ i zdrav

- Čestitam, kolega, i tebi i Tamari. Želim svu sreću na svetu tvom sinu. Ti samo veselo i sa osmehom, izdržaćemo nekako bez državničkih obaveza - napisao je Preletačević u svom prepoznatljivom stilu.

Osim njega, i samostalna narodna poslanica Dubravka Filipovski ostavila je komentar:

- Čestitam od srca. Neka je živ, zdrav i neka ga prati sva sreća ovog sveta!

Čestitkama su se pridružili i poslanici SNS Zvonimir Đokić i Srbislav Filipović, koji su poželeli „puno radosti“ i da sin bude „živ, zdrav i srećan sto godina“.

Pozdravi i od opozicije

S druge strane, i opozicija je uputila čestitke, pa je tako potpredsednica DS Tamara Tripić napisala:

- Predivno je kada se rodi beba, čestitam od srca. To nema veze sa činjenicom da je nesposobni PM postao predsednik i da moramo da menjamo njegov režim.

Podsetimo, Vučića je radosna vest da je po treći put postao otac zatekla u Kazahstanu, nakon čega je odmah spakovao kofere i vratio se u Beograd i pravo sa aerodroma „Nikola Tesla“ otišao u porodilište da vidi bebu i mamu.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.