PLESOM DO ZVEZDA: Ova bakica (79) će vas ostaviti bez daha!

Izvor: Kurir, 12.Apr.2014, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLESOM DO ZVEZDA: Ova bakica (79) će vas ostaviti bez daha!

Sajmon Kauel je, čim je bakicu video na sceni odmah je pritisnuo dugme "NE" ali kada je video njihov ples, izvinio se i priznao da je bilo izvanredno

Plesni par, penzionerka Pedi Džons (79) i Niko oduševili su žiri i publiku kada su izveli svoju tačku na sceni u britanskoj verziji Ja imam talenat.

Sajmon Kauel je, čim je bakicu video na sceni odmah je pritisnuo dugme "NE". Međutim, pošto je video njihov ples, izvinio se i priznao da je bilo izvanredno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Njegove kolege sudije bili su oduševljeni.

Pedi je bila stomatološka sestra, a plesom se počela baviti kada je imala dve godine. Ponovo se vratila na podijum kada joj je preminuo i suprug David.

Pedi i Niko su već učestvovali u argentinskoj  i španskoj verzijo ovog šoua, a budući da oni nisu u vlasništvu franšize Sajmona Kauela oni mogu da nastave da se takmiče.

"Svi se mogu prijaviti na Britanijia ima talenat, bilo da su profesionalci ili amateri bez obzira na njihovo dosadašnje iskustvo, i svi prijavljeni moraju da prođu audiciju zasluženo. Niko od sudija nije video niti je poznavao Pedi pre same audicije", rekli su iz produkcije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.