PIK: Biračka mesta otvorena na vreme

Izvor: B92, 24.Apr.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIK: Biračka mesta otvorena na vreme

Sva biračka mesta u Vojvodini otvorena su jutros u 7.00, uz male tehničke probleme, izjavila je članica Pokrajinske izborne komisije (PIK) Jelena Zlojutro.

"Sva biračka mesta u Vojvodini otvorena su na vreme u svim okruzima uz male tehničke probleme koje smo rešili u hodu, tako da se glasanje za sada neometano obavlja na svim biračkim mestima", kazala je novinarima Jelena Zlojutro.

Predsednik Gradske izborne komisije u Novom Sadu Slobodan Milošević rekao je agenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Beta da su u glavnom gradu Vojvodine otvorena sva biračka mesta.

"Do nas nije stiglo ništa o nepravilnostima, sve protiče u redu", rekao je Milošević.

Jedna građanka kazala je agenciji Beta da nije na vreme otvoreno biračko mesto na kojem ona glasa, jer je nedostajao izvestan broj listića.

Radio-televizija Vojvodine je javila da dva biračka mesta u Somboru nisu otvorena na vreme.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Vojvodini birališta otvorena uz manje tehničke probleme

Izvor: N1 televizija, 24.Apr.2016

Sva biračka mesta u Vojvodini otvorena su u nedelju u 7.00, uz male tehničke probleme, izjavila je članica Pokrajinske izborne komisije (PIK) Jelena Zlojutro..."Sva biračka mesta u Vojvodini otvorena su na vreme u svim okruzima uz male tehničke probleme koje smo rešili u hodu, tako da se glasanje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.