PEVAČICA PRESTRAVLJENA: Seksi Sandra imala saobraćajku u centru Beograda!

Izvor: Kurir, 07.Jun.2014, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA PRESTRAVLJENA: Seksi Sandra imala saobraćajku u centru Beograda!

Mladi pevač Vladimir Petko hteo da se uparkira, a iza njegovog džipa se iznenada pojavio čovek na motociklu, koga je zakačio zadnjim delom automobila

Pevačica Sandra Valterović, poznata po nadimku Seksi Sandra, imala je pre dva dana saobraćajnu nezgodu u centru Beograda.

Do nezgode je došlo kada je mladi pevač Vladimir Petko hteo da se uparkira, a iza njegovog džipa se iznenada pojavio čovek na motociklu, koga je zakačio zadnjim delom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << automobila. Sandra je bila na mestu suvozača, a povređenih nije bilo.

"Niko nije povređen. Dete je plakalo zbog motocikla. Policija je obavila svoje i nakon više od tri sata mogli smo da krenemo kućama. Još uvek sam prestravljena i pod stresom", rekla je Seksi Sandra.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seksi Sandra imala udes: Još uvek sam prestravljena i pod stresom

Izvor: Scandal.rs, 07.Jun.2014

Pevačica Sandra Valterović, poznata po nadimku Seksi Sandra, imala je pre dva dana saobraćajnu nezgodu u centru Beograda. Do nezgode je došlo kada je mladi pevač Vladimir Petko hteo da se uparkira, a iza njegovog džipa se iznenada pojavio čovek na motociklu, koga je zakačio zadnjim delom automobila....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.