PEVAC-POBESNEO-Haris-je-bandit-a-Marina-alkos

Izvor: medio.rs, 21.Dec.2014, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAC-POBESNEO-Haris-je-bandit-a-Marina-alkos

Bata Zdravković burno reagovao jer njegova supruga nije prošla u sledeći krug takmičenja

Bata Zdravković napravio je skandal na snimanju „Pinkovih zvezda“ posle saznanja da njegova supruga nije prošla u dalji krug! U studiju u Šimanovcima bilo je jako zanimljivo, a kako nam priča izvor sa lica mesta, pevač se sve vreme smeškao u kameru, pozdravljao publiku, međutim, kad su se reflektori ugasili, osuo je paljbu po žiriju.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Pevač besan izvređao žiri jer mu žena nije prošla u ‘Pinkovim zvezdama’

Izvor: Tracara.com, 22.Dec.2014, 12:40

Tatjana se nije plasirala u sledeći krug takmičenja (foto: Opera17) Tatjana Zdravković, žena pevača Bate Zdravkovića se prijavila u šou Pinkove zvezde, ali se nije plasirala u dalji tok takmičenja što je razbesnelo njenog muža. Stručan žiri nije bio informisan da je Tatjana žena pevača,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.