PETAR KOCIC SE OKRECE U GROBU Zbor postao vasar golotinje i kica

Izvor: medio.rs, 29.Avg.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETAR KOCIC SE OKRECE U GROBU Zbor postao vasar golotinje i kica

"Kulturni" deo Kočićevog zbora u Stričićima kod Banjaluke obično završi do podne, nakon čega nastaje "narodno veselje".

Tako je bilo i ovaj, 51. put. Narodno veselje manje-više označava opijanje i prežderavanje pod šatorima, garnirano predsednikovim pevanjem i tradicionalnim mučenjem životinja u vidu borbe bikova.

Ovog puta nismo videli da li je predsednik Srpske nekoga ponovo častio sa pola radničke "plate" ali smo zabeležili ples devojaka oko štangle >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i "kermice" u grudnjaku.

Kako je svaka druga godina predizborna, ovo je bila sjajna prilika da se narodu ponudi "hleba i igara", a to što se Petar Kočić, čija bi se kritika ondašnjeg političkog života mogla lako primeniti i danas, bez ijedne promenjene reči, verovatno okreće u grobu usud je od kojeg ne možemo, i ne želimo, pobeći.

Društvene mreže su takođe pune glasova "za" i "protiv", a tako će očigledno biti i ubuduće.

Golotinja na "Kocicevom zboru " kakva sramota za takvu istorijsku licnost

Organizatorima "Kočićevog zbora", zarad promocije kulture, sigurno ne pada na pamet da "čačkaju mečku", kako ne bi ostali i bez ono malo publike.

(B. Tomić)

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

PETAR KOČIČ SE OKREĆE U GROBU: Narodni zbor postao vašar golotinje i kiča

Izvor: Kurir, 29.Avg.2016

...Tako je bilo i ovaj, 51 put Narodno veselje manje-više označava opijanje i prežderavanje pod šatorima, garnirano predsednikovim pevanjem i tradicionalnim mučenjem životinja u vidu borbe bikova..Oskudno odevene devojke su igrale pod šatrom, dok su im muškarci stavljali novčanice u grudnjake..Kako...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.