PEH: Radi puk‘o glas usred nastupa!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2014, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEH: Radi puk‘o glas usred nastupa!

Dok je pevala pred velikim brojem fanova, u jednom momentu nastao je tajac. Nije mogla da izusti ni slovo. Odmah je sišla s bine i pokušala da reši problem

Radmila Manojlović nedavno je na nastupu ostala bez glasa.

Šta je prouzrokovalo njenu nemost nije poznato, ali je vrlo moguće da je preforsila glasne žice pošto nastupa čak pet puta nedeljno.

Naime, dok je pevala pred velikim brojem fanova, u jednom momentu nastao je tajac. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nije mogla da izusti ni slovo. Odmah je sišla s bine i pokušala da reši problem. Napravila je pauzu i za nešto više od deset minuta glas joj se delimično vratio, pa je nastup uspešno privela kraju. Zvezda „Granda“ ispričala je za Kurir kakav je osećaj kad oštetiš grlo koje ti je jedino oruđe za rad.

- Ovo je druga godina zaredom da mi na kraju avgusta pukne glas, tako da sam se konačno opametila i sledeće godine neću imati 20 nastupa u ovom mesecu. Očigledno da takav tempo ostavlja posledice po moje grlo. Za mene je najgori osećaj kad moram da pevam, a nemam snage jer me grlo ne sluša - požalila se pevačica i dodala:

- Osećam se nemoćno kad izađem pred publiku, a ne mogu da dam 100 odsto sebe. Ne želim više svoje telo da bombardujem vitaminskim bombama i stalnim infuzijama - nije zdravo. Moraću da usporim i pronađem balans. Što kaže moj tata: „Čuvaj grlo, sine, ne treba da pevaš tri nego 30 godina.“ U pravu je, tata me poznaje bolje nego ja samu sebe - kroz osmeh je rekla Rada.

(Lj. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.