PAZI, SUPERTANKER: Nećete verovati svojim očima!

Izvor: Kurir, 21.Avg.2014, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAZI, SUPERTANKER: Nećete verovati svojim očima!

Stotine hiljada tona ostalo je bez kontrole. Zato će se šteta meriti desetinama miliona dolara

Ovakve scene uglavom nastaju kao produkt filmskih efekata. Međutim, snimak sa Jutjuba govori da se katastrofalne nesreće stvarno dešavaju.

Lučki radnici sa snimka ne veruju svojim očima dok im prilazi supertanker i ne staje... Ogromni teretnjak češe drugi brod i kontejnere. Posle škripe najzad se zaustavlja. Nema sumnje da će se šteta meriti desetinama miliona dolara!

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PAZI-SUPERTANKER-Necete-verovati-svojim-ocima

Izvor: medio.rs, 21.Avg.2014

Stotine hiljada tona ostalo je bez kontrole. Zato će se šteta meriti desetinama miliona dolara...Ovakve scene uglavom nastaju kao produkt filmskih efekata. Međutim, snimak sa Jutjuba govori da se katastrofalne nesreće stvarno dešavaju...Lučki radnici sa snimka ne veruju svojim očima dok im prilazi...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.