PARANORMALNI FENOMEN Lovci na utvare tvrde: Imamo dokaz da je ovo duh devojčice

Izvor: Blic, 30.Jun.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARANORMALNI FENOMEN Lovci na utvare tvrde: Imamo dokaz da je ovo duh devojčice

Grupa lovaca na duhove tvrdi da je uspela da zabeleži paranormalni fenomen u "ukletoj" zgradi u Velikoj Britaniji. Na snimku nastalom u jednoj od prostorija čuju se jezivi glasovi nalik na dečije i vide se neobjašnjivi oblici, pa su lovci na duhove zaključili da u tom zdanju živi duh preminule devojčice.

Snimljen je i trenutak kada je u blizini noge jednog od lovaca primećena čudna lebdeća pojava.

Isti tim je posetio "ukletu" zgradu prošlog juna, kada je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << snimio duhove troje dece na stepeništu.

- Na novom snimku jasno se vidi čudni oblik blizu Džekove noge, koji počinje da lebdi u vazduhu i kreće se nalevo. Uvereni smo da je u pitanju duh devojčice, jer se takođe čuju i njen glas i smeh - kaže Pamela Robinet, čija je strast lov na duhove.

Ona kaže da je kuća koju je posetila bila izuzetno stara i prašnjava, ali se "jasno videlo da nisu u pitanju insekti niti životinje".

Snimci koje je napravila sa svojim sinovima Aronom i Alanom biće prikazani u emisiji "Prave priče o duhovima" na onlajn kanalu "Paranoja TV" koji nudi sadržaje o paranormalnim pojavama.

VIDEO> Da li vidite duha na ovom snimku:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.