PAPARACO: Vlada Mandić odmeravao Ljupkine silikone!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2014, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPARACO: Vlada Mandić odmeravao Ljupkine silikone!

Stevićka u uskoj atlet majici paradirala ispred Vlade, koji je komentarisao njen provokativni izgled

Vlada Mandić definitivno ne može da se obuzda kad su u pitanju poznate dame. Slavni rukometaš i najveći estradni zavodnik uslikan je u provodu u jednoj beogradskoj kafani kako odmerava grudi pevačice Ljupke Stević.

Otegla mu se vilica

Ako je suditi po fotografijama, Mandićeva vilica se bukvalno otegla do poda, a pogled je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << direktno fiksirao u jake silikonske petice, koje je pevačica prošetala u beloj uskoj atlet majci.

Mandić, koji je sedeo za stolom sa društvom, sve vreme je komentarisao atraktivnu pevačicu, koja kao da je namerno paradirala ispred njega pokušavajući da ga opčini. Interesantno je to što se nijednog trenutka nisu pozdravili, pa je ostalo nepoznato da li se uopšte znaju.

Nakon što je odmerio Ljupku od glave do pete, Vladi je saopšteno da je ona stastveni lovac i da odlično barata oružjem, posle čega je ubrzo napustio lokal i uputio se u nepoznatom pravcu.

Slab na pevačice

Inače, poznato je da je Vlada slab na pevačice i glumice. Dugo je bio u vezi s Kristinom Bekvalac, Jelenom Jevremović, Marijom Petronijević, a spekulisalo se da je zaveo i Anu Nikolić, koja je živela kao podstanar u njegovom stanu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.